vum-logo-header-BG
Мотив

ВУМ – основен мотив за акредитацията на новия профил по „Информационни технологии“ в английската гимназия „Райко Цончев“, гр. Добрич.

25.07.2016 г. В края на изминалата седмица, Владислав Ралко, част от маркетинг екипа на ВУМ проведе интервю с директора на ПГТП „Райко Цончев“, гр. Добрич – г-н Валентин Генов.

По време на интервюто г-н Генов, сподели подробности около полученото одобрение за акредитиране на новия профил по „Информационни технологии“, както и за възможността за плавно и безстресово преминаване от средно към висше образование. Директорът сподели също, че „Висше Училище по Мениджмънт“(ВУМ), стои в основата на идеята за създаването на ПГТП „Райко Цончев“. Освен това поясни, че и акредитираната специалност на ВУМ „Софтуерни системи и технологии“ дава условия за много добра перспектива в развитието на техните възпитаници. Подробности от цялото интервю, можете да откриете тук.

Наскоро, г-н Валентин Генов бе отличен с второ място в престижния конкурс 2016 Indie Gathering Film Scoring Competition в надпревара със стотици музиканти от цял свят.

By Admin