vum-logo-header-BG

Алумни

Нашите студенти са нашата гордост!

Екипът на Висше училище по мениджмънт помага на студентите да направят правилния избор за обучението си, да планират правилно обогатяването на знанията и уменията си, както и да изберат възможно най-добрия път за кариерно развитие след дипломирането си.

Правилник за устройството и дейността на алумни асоциацията

Това, което съм сега, се формира в голяма степен през годините на следването ми. Лекциите и практиката ми помогнаха да изградя целите си и да създам стратегическа визия за бъдещето.

Христо Янев, Випуск 2007 Собственик и управител на VIP-Sliven

Това, което ме впечатли най-много във ВУМ, беше цялостното качество на образованието. Всички преподаватели, които вече са признати ИТ специалисти, спомагат за поддържането на добра комбинация между теоретични знания и практика. Хареса ми приятелската и помагаща атмосфера, създадена както от студентите, така и от преподавателите.

Йордан Иванов, Випуск 2018 Development Manager в Stars Group

Започвайки бакалавърската си степен по Софтуерно инженерство във Висше училище по мениджмънт (ВУМ) без никакви първоначални познания, преминах през пътуване, изпълнено както с препятствия, така и с триумфи Програмата се отличава с дълбоко покриване на жизнения цикъл на разработка на софтуер, подготвяйки участниците за цялостно разработване, включително и на AI, управление на проекти и тестване на софтуер. Осигурява задълбочено обучение по различни програмни езици и технологии, създавайки солидна основа за амбициозни технологични професионалисти. Дълбоко съм благодарна за постоянната подкрепа и готовността на лекторите да отговорят на всеки мой въпрос, което ми помогна да усвоя бързо материалите и ми позволи да стъпя на земята.

Борислава Йорданова Випуск 2019 Старши софтуерен инженер в Becton Dickinson Research Center Ireland