vum-logo-header-BG

Настаняване

Можете да се възползвате от нашите модерни общежития в градовете Варна и Добрич. Те са безопасни, чисти, уютни и със страхотно местоположение.

Понеже сме загрижени за Вашия комфорт и сигурност!

ВАРНА
Студентското общежитие във Варна е разположено на последния етаж на учебния корпус. Разполага с обзаведени стаи със собствен санитарен възел и wi-fi. Отдел Прием на студенти гарантира пълна подкрепа на нашите студенти, независимо дали използват студентските общежития или са предпочели самостоятелна квартира. Готови сме да Ви съдействаме с насоки и съвети.

За да кандидатствате за настаняване в кампус Варна, трябва да попълните този формуляр
ДОБРИЧ

Студентското общежитие в Добрич е удобно разположено в близост до учебната база на ВУМ. Любителите на спорта могат да отскачат до намиращия се недалеч красив градски парк „Свети Георги“. Общежитието разполага с големи апартаменти с единични и двойни стаи, обзаведени подходящо за студенти, с кухня, санитарен възел и wi-fi. Предвидено е и общо помещение за социализиране.
Освен основното общежитие в Добрич, ВУМ предлага алтернативни места за настаняване в града – на най-горния етаж в учебния корпус, както и в едно от крилата на нашия комплекс „Летен театър”.

За да кандидатствате за настаняване в кампус Добрич, моля пишете на: reception@vum.bg

Варна

Добрич