vum-logo-header-BG

График за Добрич

График за Добрич

ВАЖНО:
Периодът на онлайн обучение във ВУМ се удължава до 16 април 2020. Онлайн занятията се организират съгласно обявения график за съответния кампус.

Това е официалната страница, съдържаща ценна информация за всички студенти, които учат в кампуса на ВУМ Добрич. Моля, следвайте текста, маркиран в синьо, тъй като това ще бъде задължителната част за всички вас. Ако имате въпроси по отношение на учебния график, датите и залите, моля не се колебайте да се свържете с учебния отдел на ВУМ в стая 11.

Неща за проследяване:

Всички редовни студенти (граждани на ЕС) трябва да представят декларация за здравна осигуровка в учебен отдел “ВУМ“стая 11.

Финален държавен изпит на английски език

Държавният изпит се състои от четири части: говорене, слушане, четене и писане. Всяка част е на стойност 25% от общата оценкаа. Изпитът тества езиковите умения на студентите на по-високо ниво и способността да се използва английски език с увереност в бизнес средата. Изпитът е на еднакво ниво с Cambridge Business English Certificate Vantage, IELTS 6.5, Cambridge FCE and to Council of Europe Level B2. На имейлите на студентите е изпратен подробен документ с инструкции.

Можете да намерите инструкции за изпита.