vum-logo-header-BG

Представители на партньорския ни университет B.H.M.S. (Business & Hotel Management School) в Швейцария презентираха днес възможностите, които предлагат на студентите на Висше училище по мениджмънт-Варна.

Директорът на отдел „Прием“ на B.H.M.S. г-н Мартин Уалер запозна нашите студенти с образователните програми, които предлага швейцарския университет, учебните бази и възможностите за стипендии. Беше обяснено също, че сътрудничеството между B.H.M.S. и Висше училище по мениджмънт дава възможност на студентите ни да продължат обучението си в Швейцария и да получат швейцарска диплома, с условието да са провели минимум 2 години от образованието си във ВУМ.

След презентацията гостите се запознаха с условията и базата на варненския университет и се срещнаха с Президента на ВУМ доц. Тодор Радев и представители на академичното ръководство.

Business & Hotel Management School (B.H.M.S.) е частен университет с четири кампуса в Люцерн, Швейцария, създаден през 1998 г. Като част от групата училища Bénédict Switzerland, той е едно от водещите световни висши училища в сферата на хотелиерство и туризма. B.H.M.S. предлага бакалавърски и следдипломни програми в областта на хотелиерството и кулинарните изкуства, както и магистърски програми по хотелиерство и глобален мениджмънт и по бизнес администрация (МВА).

By Admin