vum-logo-header-BG

Висше училище по мениджмънт е сред партньорите на най-мащабната технологична и бизнес конференция в Югоизточна Европа – Innowave Summit 2019, която се проведе на 18-ти и 19-ти октомври в Двореца на културата и спорта във Варна.

Посетители и гости събитието бяха собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 28 държави. Присъстваха и споделяха опит едни от най-изявените световни експерти в сферата на маркетинга, клиентското обслужване, бизнес процесите, продажбите, потребителското поведение, социалните мрежи и лидерството.

Като партньор на събитието, Висше училище по мениджмънт се представи със собствен щанд, където посетители и гости имаха възможност да се запознаят с най-новите тенденции в дигитализацията и иновациите в областта на туризма, да получат информация за това как могат успешно да комбинират работа и образование в международно признати магистърски програми, да разберат какво е уникалното в обучението по софтуерни системи и технологии във ВУМ.

Огромен интерес предизвика софтуерната разработка на дипломант в специалност Софтуерни системи и технологии на ВУМ – Борислава Йорданова – която ще се дипломира с отличие след по-малко от месец. Борислава представи своя софтуер за емоционален анализ в реално време на човешко лице и всички посетители на щанда на ВУМ имаха удоволствието да видят уловени своите емоции.

Галерия със снимки от това вдъхновяващо събитие можете да видите в нашата Фейсбук страница.

By Admin