vum-logo-header-BG

Във връзка с традиционния Годишен благотворителен бал на ПГТ „П.К. Яворов“ – Добрич, който тази година се проведе под мотото „Заедно вчера, днес и в бъдеще“, Висше училище по мениджмънт  дари три ваучера за стипендии за изявени ученици от гимназията. Ректорът и ръководството на Висше училище по мениджмънт пожелаха успех на бъдещите абитуриенти, които смятат да продължат образованието си в някоя от нелеките, но удовлетворяващи и перспективни професии, свързани с туризма и гостоприемството. Всеки от ваучерите е на стойност 750 евро и важи за първия семестър от обучението във ВУМ през следващата академична година.

Гости на събитието бяха бивши и настоящи възпитаници и преподаватели от училището, родители, бизнесмени от бранша и представители на местната власт. Директорът на гимнзията г-жа Нели Апостолова направи кратка ретроспекция на постигнатото от учениците от началото на годината.

По време на празничната вечеря учениците от гимназията демонстрираха усвоените практически умения, като с вещина и професионализъм обслужваха гостите. За приятната атмосфера се погрижиха танцови състави от Добрич и Балчик, както и талантливи певци от местни вокални школи. По традиция гостите се включиха в народните хора, символизиращи слънчевия кръг и единството.

By Admin