vum-logo-header-BG


VUM-banner-200x300px

Eduniversal Best Masters Ranking (EBMR) класира нашата магистърска програма по Международно хотелиерство и мениджмънт на туризма на 47-мо място в избора си на Топ 100 магистърски програми по хотелиерство и мениджмънт на туризма, предлагани в световен мащаб. Това е още едно доказателство, че ВУМ предлага модерно висше бизнес образование и подготвя студенти, които са готови да се присъединят към реалния международен бизнес; също така е доказателство, че стимулиращата и сигурна учебна среда на ВУМ заедно с окуражаващите преподаватели помагат на студентите да станат лидери.

Eduniversal Best Masters Ranking е истинска оценка на глобалните майстори и MBA програми, предназначени да помогнат на бъдещите студенти да определят най-добрия избор на специалност след дипломиране. Всяка година това класиране оценява повече от 12,000 програми за следдипломна квалификация. Окончателното класиране се определя чрез глобално проучване на 5,000 международни работодатели, 800,000 студенти и над 10,000 представители от 1,000 академични институции в 154 страни.

Висше Училище по Мениджмънт е известно със своята международна среда и добре подготвени преподаватели, затова ние постоянно се класираме сред най-добрите бизнес училища в света. Магистърската програма по Международно хотелиерство и мениджмънт на туризма във ВУМ дава на студентите безвизов паспорт за всеки гостоприемен бизнес във всяка част на света. Студентите, които следват магистърската програма по Международно хотелиерство и мениджмънт на туризма, учат по синхронизирана учебна програма с Кардиф Метрополитън и отговарят на същите високи стандарти в изпитите.

BEST-MASTERS.COM GLOBAL RANKING TOP 100

By Admin