vum-logo-header-BG

image009 image008Кардиф Метрополитън се класира за шести път в Топ в Обединеното кралство за цялостна международна студентска подкрепа. Университетът участва в проучването на Международния Студентски барометър от 2007. Кардиф Метрополитън е дом на приблизително 11,000 студенти, с над 1,200 чуждестранни студенти от над 143 страни.

Проучването се провежда от i-graduate, която е независима изследователска служба, специализирана в международния пазар на образованието. Проучването е съсредоточено върху 4 основни области на Международния Студентски опит в областта на висшето образование: обучение, живот, подкрепа и пристигане.

Мярката за Международна студентска подкрепа се отнася до отзивите, които студентите са предоставили, за да покажат колко доволни са били от университетските служби, като например кариерното обслужване, IT поддръжката, настаняването, студентският съюз и финансите.

Също така Кардиф Метрополитън е класиран на 1-во място из между 159 участващи университети за кариерните си услуги.

Университетът Кардиф Метрополитън сключи партньорство с ВУМ през 2009-та година и програмите се предлагат в кампуса на ВУМ в София, Добрич и Варна. През годините ВУМ отбелязва бързо развитие и значителен растеж на студентската си база.

За повече информация, посетете: сайтът на Кардиф Метрополитън

 

 

By Admin