vum-logo-header-BG

Ежегодното Кариерно и стажантско изложение във ВУМ наближава. Целта на събитието е да предложи различни програми за провеждане на стаж и възможности за работа на студенти, абсолвенти и млади хора във Варна и региона.

На 6-ти и 7-ми февруари 2020 г. очакваме местни и международни компании да се присъединят към изложението. Организации, развиващи дейност по цял свят ще вземат участие в събитието, предлагайки стажантски позиции и работни места в сферите туризъм и хотелиерство, бизнес мениджмънт, маркетинг, финанси, аутсорсинг, информационни технологии, човешки ресурси, транспорт и логистика, банкиране и др. Изложението предоставя възможност за директен контакт с ключови специалисти от представените компании. Презентациите на изложителите и интервютата с кандидати ще се провеждат паралелно, за да са от максимална полза както за работодатели, така и за студенти.

Защо да се присъединиш към събитието? Е, компаниите идват да информират за кариерните възможности, които предлагат на мотивирани и образовани млади хора. Ти определено си един от тях, нали? Очаквай скоро повече информация и заповядай на нашето Кариерно и стажантско изложение в началото на февруари 2020!

By Admin