vum-logo-header-BG
graduation ceremony 2016

graduation ceremony 2016Още един випуск на Висше училище по мениджмънт измина успешно пътя на своето академично образование и получи своите дипломи на 21-ви ноември във Варна. ВУМ изпрати студентите от Випуск 2016 с церемония по завършването, на която присъства и официалният представител на партньора ни Cardiff Metropolitan University – д-р Крис Ръсел. Той имаше удоволствието да връчи английските дипломи за завършено висше образование. Българските дипломи за бакалавърска и магистрска степен бяха връчени от заместник-ректора по научно-изследователската дейност към ВУМ, проф. д-р Станислав Иванов.

Официалната част на церемонията включваше и интригуваща презентация, представена от Стефани Маринова, ученичка от десети клас в езикова гимназия “Райко Цончев”, гр. Добрич. Стефани получи отличие от Българска Академия на Науките (БАН) за своето задълбочено проучване за живота и дейността на един изключително интересен, но малко известен български будител – “Иван Хадживълков – забравеният дарител на Добрич”. Освен с прекрасните си познания по история, Стефани поздрави завършващите студенти и присъстващите техни близки с впечатляващо изпълнение на песента “Високо” на ФСБ.

Друг приятен акцент от церемонтията беше и поздравителното видео обръщение на една от нашите студентки, Габриела Кирова, която трябваше да получи своята диплома, но не успя да присъства на церемонията, тъй като току-що спечели престижната титла Мис България 2016. Вечерта завърши с поздравителен коктейл, по време на който дипломираните вече студенти успяха да си кажат “довиждане” с колеги и преподаватели.

Висше училище по мениджмънт – Варна е винаги с широко отворени врати за своите студенти. Преподавателите и персоналът, които са били ваши ментори и в които сте имали пълно довери са насреща и искрено ви желаят безграничен успех, професионална реализация и силата да изразявате себе си чрез всичко, което правите! На добър час!

By Admin