vum-logo-header-BG

 

Atanas Raykov CEO Viber Central and Eastern Europe.mov_snapshot_00.08_[2016.02.18_17.39.24]Атанас Райков, генерален директор (Източна Европа) на Viber:

Успехът значи да се грижиш за клиентите си

„Аз съм най-младият генерален директор на Viber, единственият групов директор на компанията, който не работи в централния офис, а работи в една малка Източноевропейска държава – България. Обаче това не е успех, а отговорност. Успехът означава да се грижиш за милионите си клиенти, така че те да са щастливи, както и да се чувстват значими всеки ден. Успехът означава разработване на продукти, докато мислите за обществото и за това по какъв начин продуктът може да помогне на всеки човек“, коментира Атанас Райков към студентите на ВУМ по повод на събитието „Нека успехът стане навик“.

„Това, на което трябва да се фокусирате в началото на Вашата кариера или когато основавате Вашата компания, е да дифинирате какво значение ще има успехът за Вас в бъдеще“, добави г-н Райков.

По време на двудневната конференция „Нека успехът стане навик“ успешните български предприемачи споделиха техните най-добри практики в областта на туризма и онлайн бизнеса. Събитието бе организирано от Висше Училище по Мениджмънт с подкрепата на karieri.bg и с Beehive.

 

12/02/2016

Варна, България

By Admin