vum-logo-header-BG

– випуск 2023

– Координатор прием

Казвам се Мигел Кангома, от Мозамбик и завърших випуск 2023 във ВУМ. В момента съм “Координатор прием”, работещ в България за една от водещите агенции в Европа, даваща възможност за осъществяване на мечтите на студентите да учат медицина и дентална медицина в Европа.

Програмата MБA във ВУМ беше страхотна инвестиция, която ми донесе страхотни преживявания, които допринесоха както за моето професионално, така и за лично израстване.

Международната среда във ВУМ ми позволи да се срещна с хора от различен произход, които ме накараха да оценя красотата на нашите различия и как тези различия могат да допринесат за създаването на един по-добър свят.

Университетът разполага с преподаватели, които са експерти в своята област, които не само внасят теоретична перспектива в преподаването си, но я съчетават с практическия си опит. Този подход на преподаване значително допринесе за разбирането ми за управление и как всяка концепция е взаимосвързана.

Програмата MБA не само ме снабди с умения и знания, които ще ми помогнат да добавя стойност към моята организация, но ми осигури умения, знания и опит, които помагат в ежедневието ми и да бъда един по-добър член на обществото.