Традиционни ястия

Традиционни ястия от Африка ще бъдат представени по време на международната кулинарна изложба в Добрич

Утре (29.06.2016) от 18:00 ч. в Бистро „Е-клуб“, намиращо се в сградата на “Висше училище по мениджмънт” (ВУМ) – град Добрич, ще се проведе заключителното събитие на международната работилница за изграждане на умения за креативно управление на изкуствата.

4-дневния уъркшоп завършва с атрактивна международна кулинарна изложба, на която ще бъдат представени традиционни ястия от Кения, Намибия, Република Южна Африка, Ботсвана и България. Домакин и организатор на събитието е Международен институт по мениджмънт, съучредител на висшето училище, както и водещ партньор по проект „Умения за управление на изкуствата: Отворени образователни ресурси и учене чрез преживяване в подкрепа на младежкото предприемачество и заетост в областта на изкуствата и творческите индустрии” (SMART), финансиран по програма „Еразъм +“ на Европейската комисия.

Основна цел на изложбата е да предостави възможност на участниците от Африка да приложат на практика новопридобитите от тях знания и умения в областта на организацията и управлението на различни събития, чрез въвличането им както в самата подготовка на изложбата, така и в приготовлението на типични за родните им държави ястия. Освен с отлични организационни умения, очакваме чуждестранните гости да ни впечатлят и с нови вкусове и интересни техники за приготвяне на ястията. Входът за кулинарната изложба е свободен.

Изложбата може да бъде посетена на място, а самият процес по приготвяне на ястията от африканските гости може да бъде наблюдавано на живо в интернет чрез следния линк. Прякото излъчване започва в 15:00 ч.
За повече информация: Международен институт по мениджмънт e-mail: smart.action.erasmus@gmail.com

20160627_151815 20160627_151817 20160627_152037

By Admin