fbpx

Защо ВУМ?

Записвайки се за Европейски Летен Университет (ЕЛУ) във ВУМ (ЕЛУ във ВУМ), Вие вече сте на път да се включите в най-голямото интелектуално приключение, което можете да си представите. Ще откриете, че ВУМ е университет на 21-ви век, със студенти от над 40 страни. Висше училище по мениджмънт е на 1-во място в света по критерия за студентска мобилност според U-Multirank. (Повече информация за класирането на ВУМ в национални и международни рейтинги, можете да откриете тук.) ВУМ има богат опит в  посрещането на студенти за различните летни програми. Миналата година приветствахме студенти от различни държави, включително Китай, Виетнам, Малайзия, Унгария, Казахстан, Беларус, Молдова, Украйна, Армения и Грузия. Лекциите, всички фокусирани върху различни аспекти от бизнеса и мениджмънта, бяха преподадени от част от главните академици на ВУМ, както и от гост лектори.

Докато академичната част от ученето е главният ни фокус, ние във ВУМ не забравяме да добавим и забавната част от студентския живот. Студентският опит се обогатява от различни събития, партита и срещи. Ние посрещаме хора от всички континенти, като по този начин даваме възможност да създадете дългогодишни приятелства от цял свят. Освен всичко това, получавате и безброй възможности за туристически обиколки в България и съседните страни. Миналото лято, студентите имаха възможността да обиколят България и да посетят забележителности във Варна, Бургас, София, Пловдив, Велико Търново, Балчик, като след това записаха своите впечатления в специално създаден блог.

Може да видите снимки и клипове от предишните ни Летни програми.

ECTS: В зависимост от продължителността на обучение, студентите ще получат до 30 ECTS кредита. ВУМ използва Европейската система за трансфер и натрупване на кредити (ECTS), която позволява на студентите да прехвърлят натрупаните кредити към настоящата си учебна програма.

× How can we help you? Available from 09:00 to 18:00