fbpx

Следвайки добрия пример на редица водещи университети, „Висше училище по мениджмънт“ (ВУМ) окуражава своите студенти да стартират успешната си кариера като се присъединят към някоя от учебно-тренировъчните фирми на висшето училище, с цел придобиване на опит в реална бизнес среда.

Информирайте се добре за своите основни задължения преди старта на вашата стажантска програма в тренировъчните фирми на висшето училище!

1)

Придобийте практика в реални условия, знания за различни Европейски и световни туристически дестинации, обучение със съвременен софтуер и различни резервационни уеб платформи с присъединяването си към учебно-тренировъчната туристическа агенция  „Е-турс“, част от „Висше училище по мениджмънт“. По време на практиката си ще бъдете ръководени от опитни професионалисти, разрастващи агенцията.

Освен страхотно съоръжение за обучение, фирма „Е-ТУРС“ предлага на възпитаниците на ВУМ преференциални цени за пътуванията им по цял свят. Важно уточнение е, че от услугите на „Е-турс” могат да се възползват и външни клиенти, на които студентите успяват да предложат удобни условия на плащане и най-конкурентни цени. Фирмата се занимава също така и с цялостна организация на учебни и частни пътувания и екскурзии, както и предлага богат асортимент от туристически и бизнес услуги:

  • Организиране на групови и индивидуални екскурзии и пътувания в страната и чужбина
  • Продажба на самолетни и автобусни билети в страната и чужбина;
  • Организиране на ученически програми – екскурзии, летувания, бели и зелени училища, планински и морски лагери и екскурзии с цел изучаване на чужд език;
  • Организиране на групово и индивидуално хотелско настаняване;
  • Екскурзоводски услуги;
  • Организиране на корпоративни, конгресни, бизнес пътувания, обучения и събития.

За повече информация, посетете сайта на Е-ТУРС !

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×