fbpx

Ние ще Ви помогнем да се почувствате у дома си!

DSC07677

Основният кампус на Висше училище по мениджмънт е разположен в град Варна. Висшето училище разполага с голяма и добре оборудвана база в град Добрич, както и с филиал в град София. И трите места предлагат различни възможности за студентски живот, обогатен с развлекателни дейности, театри, кина, музеи, галерии, интересни исторически обекти, паметници, уникална природа, спорт.

Ако желаете да учите в сравнително по-малък град с около 120 000 жители, спокойна атмосфера и с всички удобства, от които един студент се нуждае, но без задръстванията и стреса на големия град, Добрич е подходящото място за Вас.

Ако предпочитате сравнително по-голям град с около 395 000 жители, разположен на брега на Черно море, с няколко, но не прекалено много университети, вълнуващ нощен живот и по-голямо разнообразие от хранителни и други магазини, молове и различни атракции, но естествено с малко по-скъп стандарт на живот, вероятно ще решите да се насочите към град Варна.

Обновената четириетажна база на ВУМ в центъра на град Варна осигурява съвременна академична и бизнес среда на площ от над 3000 квадратни метра. Тя е оборудвана с модерни съоръжения и предлага уютна атмосфера с аудитории, библиотечно-информационен център, компютърни зали, конферентна зала със системи за онлайн обучения и симултанен превод.

Вторият кампус на ВУМ се намира на около 50 км от град Варна, в град Добрич. Разположен е на около 20 000 кв.м с капацитет за работа на около 1 000 студенти. Разполага с модерно оборудване за теоретично и практическо обучение. В различните аудитории могат да работят 100, 60, 40 или 30 студенти. Проблемно-базираното обучение, обучението, базирано на практически ситуации, както и езиковите курсове, се провеждат в малки зали за 20 студенти. Тук също са уредени модерен библиотечно-информационен комплекс с подбрана колекция от книги и осигурен свободен достъп до световни пълнотекстови бази данни, отлично оборудвани компютърни зали, зала за конферентни връзки, физкултурен салон и др.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×