fbpx

За Студентския съвет

Да сте студент е нещо много повече от това редовно да посещавате лекции и да предавате заданията си навреме. Вие също така изследвате различните култури на своите колеги, идващи от различни краища на света, изграждате трайни взаимоотношения с бъдещи лидери и изпълнителни директори, с които днес споделяте студентския живот, а утре може да споделяте бизнес идеи и инвестиции. Като студент ти се стремиш да опознаеш максимално страната и района, където учиш, за да имаш твърда позиция и да изразяваш различна гледна точка по време на часовете, дискусиите, инициативите и благотворителните начинания.

Студентският съвет на ВУМ се управлява от студенти за студентите. Целта му е да увери студентите, че техните искания са чути, и че могат да се радват на забавен, вълнуващ и приятен студентски живот. Всички студенти са насърчавани да споделят идеи относно инициативи, проекти, събития, клубове и общества.

Студентски клубове и общества

Бихме искали да провокираме креативността на студентите и техните организаторски умения, създавайки клубове по интереси. Всеки клуб има президент, който е избран от студентите, и поема отговорността за организацията.

Културни и обществени събития

Всяка година българските и чуждестранните студенти от Висше училище по мениджмънт организират различни видове уъркшопи във връзка с различните културни традиции и обичаи. Чрез тези инициативи студентите запознават останалите с обичаите и традициите във всяка страна, представяйки типични местни ястия. Насочеността на уъркшопите може да се променя през годината в зависимост от желанието и дейността на студентите.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×