fbpx

Придобиване на образователно-професионална степен в областта на бизнеса

Учебните дисциплини, свързани с бизнеса (като комбинацията ФСМИ: Финанси, Счетоводство, Мениджмънт и Икономика), са сред най-предпочитаните
области на обучение в университетите по цял свят, особено в магистърските програми.

Адекватна подготовка

Във ВУМ ще намерите учебните дисциплини, свързани с бизнеса (като комбинацията ФСМИ: Финанси, Счетоводство, Мениджмънт и Икономика), които са сред най-предпочитаните области на обучение в университетите по цял свят, особено в магистърските програми. Не губете време кандидатствайте сега!

 

 

Подсигурете си бъдещето

Може би Вие имате своето обяснение за засиленото търсене на специалисти в областта на бизнеса в световен мащаб? Вероятно защото студентите, обучаващи се в различните бизнес специалности, получават адекватна подготовка за реализация в съвременното общество? По всяка вероятност не сте далеч от истината.

 

 

Доверете ни се

Нашата засилена международна ориентация, иновативни учебни програми и научни постижения – резултат от сериозните ни бизнес контакти – гарантират една стабилна основа от теоретични знания и широк спектър от практически умения. Във ВУМ можете да специализирате в областта на маркетинга и мениджмънта.

 

 

За Академичната школа по бизнес и маркетинг

✔️ Нашата Академична школа по бизнес и маркетинг разполага със сериозен екип от академични кадри и практици, признати в своите области. Школата е логичен резултат от стратегията за бизнес развитие, възприета от ВУМ още със създаването му.

✔️ U-Multirank класира нашата Академична школа по бизнес и маркетинг сред 40-те топ бизнес училища в Централна и Източна Европа по критерия „Общо представяне“.

✔️ Школата предлага бакалавърски и магистърски програми. В резултат на нашата засилена международна ориентация, иновативни учебни програми и научни постижения, ние гарантираме стабилна основа от теоретични знания и широк спектър от практически умения. Във ВУМ можете да специализирате в областта на маркетинга, мениджмънта, финансите и търговията, бизнес администрацията и човешките ресурси.

Възможности за професионална реализация

✔️ ВУМ се стреми да постигне добър баланс между теорията и практическите умения.
Висшето училище насърчава студентите да прилагат на практика наученото, демонстрирайки придобитите от тях умения в реални житейски ситуации. След първата и втората година от своето обучение студентите са изпращани на задължителни стажове в отделите на различни международни компании в областите на стратегическото развитие, бизнес анализите, продажбите, комуникациите, маркетинга, човешките ресурси, информационните и комуникационни технологии и др. ВУМ поддържа отлични отношения с множество бизнеси и агенции, правителствени институции, неправителствени и други организации във Великобритания, Германия, Испания, Португалия, Литва, Латвия и др.

✔️ Студентите на ВУМ, обучаващи се в бизнес специалностите, са квалифицирани да заемат позиции в области като стратегически мениджмънт и маркетинг, международно бизнес планиране, човешки ресурси, бранд мениджмънт, продажби, финанси и редица други области на глобалния бизнес.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×