vum-logo-header-BG

Студенти от Висше училище по мениджмънт представиха своите държави на първия до момента организиран международен студентски фестивал във Варна под егидата на Варна Европейска Младежка Столица 2017.

Мелих от Турция (студент в магистърската програма MBA) демонстрира фолклорен танц от района на Измир пред стотиците посетители на фестивала. Други наши студенти също представиха родините си – Русия с руска история, Гватемала – с традициите и типичната кухня. Наш студент от Индия подкрепи другите индийски студенти в демонстрирането на типични за родината му рецепти. А студентка от Виетнам разказваше за природата и икономиката на републиката от Азия.

По време на фестивала, храна, танци, разказване на истории, демонстриране на история и природа бяха представени още Бразилия с Капоейра, Нигерия с традиционен танц, Индия с кулинарни изкушения, Ливан с кюнефе, Армения с танци и сладки, Аржентина с типични ястия и не на последно Франция с типичната кухня. България от своя страна впечатли международни и български посетители с танци, традиционния ястия и вина.

By Admin