fbpx

Студенти на ВУМ се представиха на фестивал на културите във Варна

Студенти от Висше училище по мениджмънт представиха своите държави на първия до момента организиран международен студентски фестивал във Варна под егидата на Варна Европейска Младежка Столица 2017.

Мелих от Турция (студент в магистърската програма MBA) демонстрира фолклорен танц от района на Измир пред стотиците посетители на фестивала. Други наши студенти също представиха родините си – Русия с руска история, Гватемала – с традициите и типичната кухня. Наш студент от Индия подкрепи другите индийски студенти в демонстрирането на типични за родината му рецепти. А студентка от Виетнам разказваше за природата и икономиката на републиката от Азия.

По време на фестивала, храна, танци, разказване на истории, демонстриране на история и природа бяха представени още Бразилия с Капоейра, Нигерия с традиционен танц, Индия с кулинарни изкушения, Ливан с кюнефе, Армения с танци и сладки, Аржентина с типични ястия и не на последно Франция с типичната кухня. България от своя страна впечатли международни и български посетители с танци, традиционния ястия и вина.

× How can we help you? Available from 09:00 to 18:00