vum-logo-header-BG

На 29 и 30 май 2019 г., за четвърта поредна година в София ще се проведе най-голямото международно събитие за инвестиции и управление на хотели у нас  – „Хотелски инвестиционен форум“ (Hotel & Tourism Investment Forum).

Международната конференция с фокус върху инвестициите в хотели в България и Югоизточна Европа ще събере над 400 собственици и управители на хотели, директори в международни хотелски вериги, инвестиционни фондове, архитекти, дизайнери и строителни компании, както и представители на държавната и общинска администрация, които ще обсъдят най-актуалните теми в бранша, ще се запознаят с възможностите за инвестиции в тази област, ще направят нови контакти с потенциални клиенти и партньори и ще научат новостите в бранша от чуждестранните и български експерти, които ще се присъединят като лектори през тази година.

Сред лекторите в тазгодишното издание е заместник ректора на Висше училище по мениджмънт проф. Станислав Иванов, който ще се включи в панела „Хотелът на бъдещето е вече тук: кои технологии и решения променят хотелския бизнес и как да се възползваме от тях?“. Друг представител на ВУМ, програмният директор на академичната школа по хотелиерство и мениджмънт на туризма доц. Мая Иванова, ще изнесе лекция в панела „Хотелски вериги в епохата на ОТА: защо брандът все още има значение?“. Някои от останалите лектори ще бъдат проф. д-р. Рей Юниус – член на изпълнителния комитет на Ecole hôtelière de Lausanne, Чо Уонг – съосновател и управляващ директор на Compass Edge Europe, Силвия Ловрета – директор „Международно развитие“ за Югоизточна Европа в Marriott International, Дейвид Дженкинс – вицепрезидент по развитието за Русия, Балканите, Балтийския регион и Израел в Radisson Hotel Group, Ричард Джоунс – директор за Централна и Източна Европа на PwC Real Estate, Заид Геблауи –  генерален мениджър „Продажби“ за България, Албания, Македония и Косово в Lufthansa Group и още над 20 международно признати изтъкнати експерти в бранша.

Програмата на конференцията обхваща целия спектър от теми, които представляват интерес за съвременния хотелиер – от инвестиции, до дизайн, технологии и иновации, управление на приходите и дигитална трансформация. Още от темите, които делегатите ще обсъдят по време на конференцията са „Какви ключови умения в управлението на приходите трябва да приложат хотелиерите през 2019…и след това?“, „Иновации в маркетинга на хотела: как да изпъкнем пред конкуренцията…бързо?“, „Дизайн и архитектура на хотела: кои са най-важните тенденции, предизвикателства и възможности?“, „Как да привлечем китайските туристи: съвети на експерта“ и много други.

By Admin