fbpx

ВУМ вече е ментор на участници в престижната Международна награда на херцога на Единбург – водеща младежка Програма за личностното развитие и постижения. Участниците в програмата се състезават със самите себе си и предизвикват собствените си убеждения за това на какво са способни.

Ролята на ВУМ като ментор в програмата е да наставлява и подкрепя младите хора да се развиват и да постигат целите си в следните направления – административни, кулинарни, меки, обучителни и тренерски , презентационни и управленски умения. ВУМ ще подпомага младежите в поставянето на конкретна цел в избраното от тях направление, ще се среща редовно с участниците, за да обсъждат напредъка и следващите стъпки в процеса на постигане на целта, и ще ги окуражава да продължат да се развиват. Менторският център е и пространство за обмяна на опит, нови запознанства между участници, както и преживявания, които остават за цял живот.

Фондация „Международна награда на херцога на Единбург – България“ е създадена в началото на 2014 г. и е официално лицензирана да предоставя и координира Наградата в България. Патрон на инициативата е президентът на Република България Росен Плевнелиев.
От учредяването на Наградата през 1956 г. до днес в програмата са се включили повече от осем милиона млади хора от над 140 страни. В момента над 900 000 младежи по целия свят постигат своите личностни цели, като част от Наградата.

Повече информация за програмата вижте тук.

× How can we help you? Available from 09:00 to 18:00