vum-logo-header-BG

Женски футболен клуб Варна, създаден за да развива и популяризира футбола сред девойките, вече има нов Управителен съвет и нови партньори, които да подкрепят развитието на състезателките на тима. Над 120 момичета са част от клуба във Варна и имат нужда от възможности да практикуват своята любима игра и да се развиват.

Благодарение на Лигна Груп – водеща българска компания в сферата на мебелното производство и Висше Училище по Мениджмънт, момичетата от клуба ще имат възможност да продължат образованието си със спортни стипендии, без да прекъсват практикуването на любимата игра.

Висше Училище по Мениджмънт ще осигури не само възможности за момичетата да учат без да се откъсват от отбора си, но и възможност за семестър или академична година на обучение в чужбина в университети-партньори, където също да практикуват избрания спорт.

Във ВУМ ценим високо желанието на младите хора за развитие и усърдния труд в избраната сфера, затова сме готови да подкрепим талантливите момичета на Футболен клуб Варна, така както подкрепяме и изявени представители в научната и креативната област.

By Admin