fbpx

График за Варна

ВАЖНО:
Периодът на онлайн обучение във ВУМ се удължава до края на учебната 2019-2020 година. Онлайн занятията се организират съгласно обявения график за съответния кампус.

За да проверите актуалната учебна програма, Моля използвайте английската версия на сайта тук!

Това е официалната страница, съдържаща ценна информация за всички студенти, които учат в кампуса на ВУМ Варна. Моля, следвайте текста, маркиран в синьо, тъй като това ще бъде задължителната част за всички вас. Ако имате въпроси по отношение на учебния график, датите и залите, моля не се колебайте да се свържете с учебния отдел на ВУМ в стая 401.

Неща за проследяване:

  • Краен срок за плащане на семестриалната такса за зимен семестър – 15-ти септември 2019.
  • Всички редовни студенти (граждани на ЕС) трябва да представят декларация за здравна осигуровка в учебен отдел „ВУМ“стая 401.

Финален държавен изпит на английски език

Държавният изпит се състои от четири части: говорене, слушане, четене и писане. Всяка част е на стойност 25% от общата оценкаа. Изпитът тества езиковите умения на студентите на по-високо ниво и способността да се използва английски език с увереност в бизнес средата. Изпитът е на еднакво ниво с Cambridge Business English Certificate Vantage, IELTS 6.5, Cambridge FCE and to Council of Europe Level B2. На имейлите на студентите е изпратен подробен документ с инструкции.

Можете да намерите инструкции за изпита тук.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×