fbpx

Общежитията в град Варна предоставят 12 единични, двойни или тройни стаи със собствени или споделени бани за настаняване на студенти. Стаите са напълно оборудвани и включват ползване на климатик и безплатен достъп до интернет. Студентите, също имат достъп до споделената кухня, трапезария и стая за отдих.

Цените за настаняване зависят от избрания тип стая:

Цените от 15 Септември до края на академичната година варират от 70 Евро на легло (за стаи със споделени бани и до 3 легла) до 160 Евро (за стаи със собствена баня и с до 2 легла) на легло на месец, с включени разходи за ток и вода с изключение на летните месеци.
Цените за летния период от 1 Юни до 15 Септември започват от 6 до 10 Евро на легло за 1 нощувка с включени разходи за ток и вода.

За да бъдете настанени, вие първо трябва да резервирате своето помещение/легло като изпратите своята заявка за типа стая. Екипът на ВУМ отговарящ за общежитието ще се свърже с вас с цел доуточняване на всички детайли по него. След уточняване на детайлите студентите попълват и изпращат приложената регистрационна форма.
При настаняване студентите попълват също и регистрационна карта и протокол, както и се запознават с правилата за вътрешен ред, приложени тук.

Виж правилника за вътрешния ред на общежитието във Варна
Виж формата за кандидатстване за настаняване
Банкови сметки на Висше училище по мениджмънт:

Име на получателя: Международен колеж ООД

Банка: Интернешънъл асет банк

BIC code: IABG BGSF

IBAN: BG69 IABG 7495 1000 5824 00

Валута: BGN

Причина: Заплащане на такса настаняване .. /име на студента, ID card number, специалност, курс/

Сума: ……

 

При потвърждението за настаняване студентът трябва да заплати депозит, с който гарантира своя престой. Депозитът е в пряка зависимост от продължителността на престой и може да варира. Всички студенти са задължени да уведомят отдел „Прием“ минимум 5 работни дни преди датата на пристигане с точен час.

 

Депозит за 5 месеца престой – 400 Евро
Депозит за 10 месеца престой – 800 Евро

 

При напускане на общежитията мениджърът на общежитието трябва да впише датата на заминаване в приложената адресна карта, както и да удостовери липсата на всякакви задължения към общежитието.
Студентите могат да се възползват от възможността да запазят своите стаи по време на лятната ваканция като заплащат всеки месец половината от тяхната редовна месечна вноска. По този начин те си гарантират запазването на същата стая за настаняване.

Галерия на нашето общежитие в град Варна

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×