vum-logo-header-BG
Let Success Become a Habit_audience

DSC03128Годишното съибтие „Свиквай с успеха“ се проведе на 7 април в сградата на Висше училище по мениджмънт. Събитието отново беше изключително успешно и беше посетено от над 60 зрители. Както се очакваше, лекторите заинтригуваха публиката със своите истински, интересни, вдъхновяващи и мотивиращи презентации.

Ето и кратка информация за лекциите:

Златин Георгиев – Мениджър за България, Promedica24

Златин Георгиев е професионалист с богат опит в сферата на “подбор на персонал”. През годините той се е срещал и е работил с кадри с различен профил, което допринася за интересните особености, за които може да говори. В момента е мениджър за България на фирма Promedica24, която е европейски лидер в предоставянето на грижи за възрастни хора. Фирмата има три офиса в България – в градовете Варна, Бургас и София. Фокусът на организацията е набиране, обучение и подготовка на персонала за работа в Германия.

Темата на презентацията на Златин Георгиев бе: Как да се подготвим за мечтаната работа. Една истинска история.

Иван Димитров, експерт в хотелиерството от 2003г
Иван Димитров също е учил във ВУМ. Той е експерт в хотелиерството от 2003г. Работил е в хотели по целия свят, след което е открил че страстта му е маркетингът. Иван Димитров е създател на приложение за туризъм за мобилни устройства, което използва най-новата технология beacon, и има за цел да скъси разстоянието между бизнеса и крайния потребител.

Темата на презентацията на Иван Димитров бе: Самоосъзнаването на един професионалист в хотелиерството

Робин Вилареал, Шеф инструктор, Институт по кулинарни изкуства

Шеф Робин Вилареал е един от основателите на концепцията за Гостоприемство и кулинарни изкуства във Висше училище по мениджмънт. Той е и дизайнер на първата кулинарна програма в България. Шеф Робин Виляреал е завършил най-голямата кулинарна институция в света – Le Cordon Bleu. Част от обучението му в кулинарията е от ресторант Alain Ducasse Restaurant Louis XV в Монте Карло – ресторант отличен с 3 звезди Мишелин.

Темата на презентацията на Робин Вилареал бе: Военни ценности в кухнята и моят опит като шеф готвач. Защо избрах България?

Христо Янев – Собственик и управител, ВИП Сливен

Христо Янев е бивш студент на ВУМ, с когото се гордеем! Той е млад предприемач в сферата на Туризма. Собственик е на онлайн тур-операторска агенция с фокус върху алтернативната и необикновена форма на туризъм за чужденци в България и Българи в чужбина. Работи в три брандирани сайта и е един от най-големите представители на туристически пакети и дейности в България, както и един от големите представители на туристически услуги за чужбина. През 2012 г. е избран сред топ 10 от най-вдъхновяващите и иновативни млади хора в България. Той е и първият лектор от България на най-големите туристически изложения в света – WTM London, ITB Berlin и е чест гост-лектор на редица форуми в България.

Разгледайте снимки от събитието:

 

By Admin