vum-logo-header-BG

Студентите, обучаващи се в магистърските програми на Висше училище по мениджмънт имат възможността да кандидатстват по програмата за обмен на NUCB Business School и да прекарат един семестър или цяла академична година в един от академичните ни партньори, а именно Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) в Япония.

В рамките на програмата за обмен NUCB организира за своите международни студенти редица събития, фирмени посещения и дейности за опознаване и приспособяване към японската култура, за да им помогне да задълбочат разбирането си за японските бизнес практики и култура. Някои от предстоящите събития през есенния семестър на 2020 са посещение на фабриката на TOYOTA, посещение на музея на компанията Brother, традиционно прибиране на оризова реколта, пътуване в град Иса, префектура Кагошима и други.

NUCB Business School предлага и възможност за получаване на стипендии от приемащия университет за изключителни академични резултати. Всички студенти автоматично се включват в надпреварата за стипендии, което прави избора високо конкурентен.

Повече информация относно стъпките за кандидатстване, кредити, обучение и такси, настаняване, специфики на живота в Япония и други въпроси, може да бъде открита тук. Рекламно видео за Япония, можете да гледате на този линк.

Крайният срок за кандидатстване за есенния семестър на академичната 2020/2021 е 20.04.2020. За да започнете процедура по кандидатстване, моля, свържете се с отдел „Международно сътрудничество“ на e-mail: erasmus@vumk.eu или телефон: +359 58 655 638.

Повече възможности за провеждане на част от обучението във ВУМ в партньорски университети вижте тук.