vum-logo-header-BG

Студентите от Висше училище по мениджмънт имат възможността да кандидатстват по програма за обмен Global BBA Exchange и да прекарат един семестър или цяла академична година в един от академичните ни партньори, а именно Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) в Япония.

NUCB предлага програма на английски език, наречена Global BBA Exchange, която е една от най-мащабните англоезични бизнес програми в Япония. Като част от програмата, студентите имат възможността да избират между 20 и 25 предмета на различни тематики – от бизнес и маркетинг до либерални изкуства, включващи изучаване на японската култура и история.

Повече информация относно необходимите документи и стъпки за кандидатстване, кредити, настаняване, специфики на живота в Япония и други въпроси, може да бъде открита тук. Рекламно видео за Япония, можете да гледате на този линк.

Крайният срок за кандидатстване за есенния семестър на академичната 2019/2020 е 01.05.2019. За да започнете процедура по кандидатстване, моля, свържете се с отдел „Международно сътрудничество“ на e-mail: erasmus@vumk.eu или телефон: +359 58 655 638.

Повече възможности за провеждане на част от обучението във ВУМ в партньорски университети вижте тук.

By Admin