fbpx

Трансфери

Прехвърляне във Висше училище по мениджмънт

Като най-доброто българско бизнес училище, ВУМ е еталон за отзивчивост и адаптивност към нуждите на студентите. Нашите програми за придобиване на висше образование са гъвкави спрямо студенти, които:
  • се прехвърлят от други университети;
  • са преустановили обучението си в различна област в друг университет и биха искали да получат втори шанс за придобиване на висше образование при нас;
  • са получили професионално образование или са изкарали дистанционен курс на обучение след приключване на средното си образование и биха искали да придобият образователно-квалификационна степен на висшето образование;
  • нямат възможност да присъстват на всички занятия;
  • трябва временно да преустановят следването си и да съберат допълнителни средства, след което да продължат своето обучение във ВУМ.
Дълбоко сме убедени, че всеки бъдещ студент заслужава шанс и възможност безпроблемно да завърши желаната програма за придобиване на висше образование. ВУМ помага на студентите да постигнат оптимален баланс между работа, учене и личен живот. Нуждаете се от съвет? Свържете се с нас сега!?

Прехвърляне от Висше училище по мениджмънт в партньорски университет за придобиване на двойна диплома

Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), UK

Cardiff Metropolitan University

Сътрудничеството между Висше училище по мениджмънт, България, и Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), Великобритания, предоставя на нашите студенти възможност след успешно завършване на 6 семестъра в преподаваните на английски език програми на ВУМ, България, да завършат с две бакалавърски степени - от ВУМ, България, и BA (Hons) / BSC (Hons) от Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), Великобритания. Сътрудничеството осигурява на студентите на ВУМ допълнителната възможност да изкарат програмата на Cardiff Met MBA (Магистър по бизнес администрация) в България.

Академичният партньор на Висше училище по мениджмънт - Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), Великобритания, е международно признат институт за висше образование с четири кампуса и над 11 000 студенти от 125 страни. На практика, Факултетът по мениджмънт е най-големият MBA факултет в Обединеното кралство. В момента точно този факултет е представляван от няколко дъщерни институции в няколко страни по света, сред които е и България - в рамките на партньорството между Cardiff Met и Висше училище по мениджмънт.

Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), Великобритания, е създаден през 1865 година, а през 2007 г. е първият британски университет, който за пети път получава Почетен знак на правителството (Government's Charter Mark for Excellence). Висше училище по мениджмънт, заедно с останалите институции от академичната мрежа на Cardiff Met, се стреми да постави много високи стандарти, гарантиращи придобиването на отлично образование в съответствие с мисията на институцията и нейните основни ценности. В тази връзка Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), Великобритания, и неговите представители по света се фокусират предимно върху модули, които са насочени към професионална ориентация, и които са планирани и организирани в съответствие с възникващите нужди на съвременния бизнес свят.

Отличната подготовка на възпитаниците на Cardiff Met и на неговите стратегически партньори им дава преднина в света на бизнеса. Образователно-квалификационните степени, придобити в Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), Великобритания, служат като трамплин за успешно завършилите. Повечето от тях - над 95% - успяват да заемат мениджърски позиции в различни международни организации в рамките на шест месеца след приключване на обучението си.

The Leadership and Managment

Ranked top in UK for overall international student support five years in a row  (International Student barometer 2010-2014)*;*ISB survey based on the overall average measure for overall international student support; Nearly 95% of Cardiff Met graduates secure employment or enter further study within six months of graduation**;

Programs of VUM with an option to complete studies at VUM and receive a Degree from Cardiff Metropolitan University, UK:

Business and Hotel Management School, Switzerland

bhms_logoАко следвате в областите бизнес или хотелски мениджмънт във ВУМ, бихте могли да осъществите своята мечта за престижна швейцарска диплома. Как?След успешно завършване на втори курс във ВУМ, имате възможността да се прехвърлите във Business and Hotel Management School, Switzerland. Третата година се състои от един семестър с учебни занятия и един семестър – шестмесечен платен стаж, който може да се удължи до дванайсет месеца.След успешното завършване на тригодишния курс на обучение студентите получават две дипломи за висше образование - швейцарска и българска.

Програми на ВУМ с опция за прехвърляне в BHMS, Швейцария:

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×