fbpx

Уважаеми родители,

Благодарим за оказаното доверие! За нас е удоволствие да приветстваме вашето дете като студент на Висше училище по мениджмънт (ВУМ)!

За разлика от всички останали университети и висши училища, разположени в световно известни космополитни градове, ВУМ е водещо регионално висше училище в сферата на бизнеса и хотелиерството, разположено в сърцето на един от най-големите български градове– Варна.

Нашето специализирано висше училище е признато в световен мащаб като водещо международно бизнес училище в Източна Европа. Повече информация относно получените международни и местни рейтинги и признания, може да получите от тук

Основна цел на ВУМ е да посреща топло своите студенти и да ги кара да се чувстват като у дома. Тук всички преподаватели, служители и студенти си говорят на малки имена. Всеки студент може да посети ректора на ВУМ без да е необходимо да си запази предварителен час за това. Във всички корпуси на ВУМ има специален център за благосъстояние и обслужване на студента, така наречените БОС центрове. В тях нашите местни и международни студенти могат да получат полезни съвети и информация относно академични и извън академични въпроси, здравеопазване, финанси, настаняване, както и подготовка за техните международни пътувания и стажове.
Добре дошли във Висше училище по мениджмънт, създаващо лидери повече от 20 години!

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×