fbpx

С присъединяването си към „Висше училище по мениджмънт“ (ВУМ), вие ставате част от модерно висше бизнес училище, поставящо на първо място професионалното израстване на своите студенти.

Целта на ВУМ е да трансформира своите студенти в конкурентноспособни професионалисти със задълбочено познание в управлението на дейности и фирми в съответствие с Европейските пазарни и глобални изисквания.
ВУМ се стреми да осигури на пазара на труда талантливи и мотивирани студенти, конкурентноспособни в динамично развиващия се корпоративен свят.

Какво означава придобитата във ВУМ степен?

 

1. Стани ВУМ студент

Студентите на ВУМ са насърчавани да мислят критично и „извън кутията”. Ние във ВУМ толерираме различните мнения и уважаваме отделната личност. Способността да брандирате себе си и да изкарвате на преден план най-силните си страни ще Ви открои от тълпата. Освен това, програмите за професионално развитие и обмен Ви предоставят уникалната възможност да развивате своята различна гледна точка чрез придобиване на известен опит в една от нашите над 100-те партньорски институции от цял свят.

2. Иновативни методи на преподаване и развитие на студентите

Нашата различна гледна точка спрямо образованието отговаря на нуждите на съвременните динамични работодатели и дори още по-динамични служители. Прилаганите от нас вълнуващи методи на преподаване, развиване на Вашите предприемачески умения и новаторско мислене, съчетани със специализирани стажове, подходящи за професионалните Ви интереси, гарантират, че ще станете ВУМ визионер със стратегическо мислене в дългосрочен план. Ще бъдете уникален с креативността си, стимулирана от нашата международна среда и ориентация. Ще станете мениджър, благодарение на управленските знания, които ще получите от нас.

3. Стабилна мрежа от алумни

Нашите алумни променят не само умове, но и компании. Нашето голямо семейство от възпитаници от повече от 40 националности, работещи за международни компании във всички континенти, придава смисъл на онова, което ВУМ отстоява – различна гледна точка. Завършвайки ВУМ, Вие ставате част от общност, в която всеки е важен. В нея Вие ще сте в компанията на много успешни мениджъри, изпълнителни директори, любители на приключенията, предприемачи, съветници, консултанти, дизайнери и др.

От полетата по-долу може да откриете подробно описание отнасящо се за:

Открий бъдещето на студентите от ВУМ

[wp-feature-box id=“3642″]

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×