fbpx

Вие сте специални! Ние сме специалисти!

В опит да “овладее микса” в образованието в областта на гостоприемството, компютърните науки и бизнеса, ВУМ специализира своите програми и предоставя на студентите си възможности да поемат в конкретна посока на всеки етап от образованието си. Не твърдим, че сме най-добрите във всички области на образованието и науката в световен мащаб, но сме обявени за най-доброто бизнес училище в България и сме признати за лидери в създаването на социална наука в тази част на Европа.

При нас Вие преживявате образованието. Нашите студенти се специализират в областта на гостоприемството, компютърните науки и бизнеса по метода на базираното на конкретни случаи обучение чрез задания, проекти и практически занимания.

Студентите се учат на иновации и работа в екип.

При нас имате избор – на курс на обучение и специализация, на страна и континент, където да придобиете теоретични знания и практически опит, и на интензивност на обучението.

Като най-доброто българско бизнес училище, ВУМ е еталон за отзивчивост и адаптивност към нуждите на студентите. Нашите програми за придобиване на висше образование са гъвкави спрямо студенти, които:

  • се прехвърлят от други университети;
  • са преустановили обучението си в различна област в друг университет и биха искали да получат втори шанс за придобиване на висше образование при нас;
  • са получили професионално образование или са изкарали дистанционен курс на обучение след приключване на средното си образование и биха искали да придобият образователно-квалификационна степен на висшето образование;
  • нямат възможност да присъстват на всички занятия;
  • трябва временно да преустановят следването си и да съберат допълнителни средства, след което да продължат своето обучение във ВУМ.

Убедени сме, че всеки бъдещ студент заслужава шанс и възможност безпроблемно да завърши желаната програма за придобиване на образователно-квалификационна степен. ВУМ помага на студентите да постигнат оптимален баланс между работа, учене и личен живот. Нуждаете се от съвет? Свържете се с нас сега!

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×