fbpx

 

Във Варна

Основният кампус на Висшето училище по мениджмънт е разположен в един от най-големите градове на България. Местоположението дава възможност на студентите да практикуват редица спортове. Някои от най-популярните и атрактивни спортове във Варна са тенис, футбол, плажен волейбол, баскетбол, плуване, парапланеризъм, пързаляне с кънки, бойни изкуства, бодибилдинг, аеробика, канго джъмпс, йога, колоездене и др.

В Добрич

Базата предоставя на всеки активен студент възможности да практикува своя любим спорт! От тенис на маса, билярд, голф, волейбол и бадминтон до аеробика и бойни изкуства. Целта ни е да насърчим всички студенти в кампуса на ВУМ да проявяват по-голяма физическа активност. Надяваме се, че ще успеете да откриете точния баланс и да се включите в препоръчителните 30 минути физически упражнения всяка седмица!

Футболен отбор „Интер”

Ако сте запалени по отборните спортове и бихте искали да се присъедините към един колоритен мултинационален отбор, то горещо Ви препоръчваме да се включите във футболния отбор „Интер“ на Висшето училище. Отборът е член на Футболна академия „Интер”. Всички студенти, които са част от отбора, получават определени бонуси по време на следването си във ВУМ.

 

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×