vum-logo-header-BG

VUM-banner-200x300px-300x200-2Societe Generale Експресбанк дари мрежово оборудване на Висше Училище по Мениджмънт. С оборудването ВУМ ще изгради най-модерните компютърни мрежи и IT  охранителна лаборатория в България.

Дарението идва благодарение на дългогодишното успешно сътрудничество между Висше Училище по Мениджмънт и Societe Generale Експресбанк.

Оборудването ще бъде използвано за модернизиране базата на академичната школа по компютърни науки на ВУМ. Бакалаварските ни програми – „Бизнес информационни системи“ и „Софтуерни системи и технологии“ се преподават на английски език и подготвят студентите ни за успешна кариера в IT индустрията. Програмата ни „Софтуерни системи и технологии“ е единствената в България, която е разработена според международните стандарти за управление на процесите на софтуерно инженерство.

След завършване на програмите, студентите могат да започнат да работят като IT мениджъри, системни и мрежови администратори, уеб разработчици, уеб дизайнери, мултимедийни разработчици, както и висококвалифицирани софтуерни инженери и специалисти.

За повече информация за програмите и приема във ВУМ, пратете ни email на: admissions@vum.bg.

By Admin