fbpx

Набор от умения, които днешните работодатели изискват

Студентите на ВУМ са насърчавани да мислят критично и „извън кутията”. Ние във ВУМ толерираме различните мнения и уважаваме отделната личност. Способността да брандирате себе си и да изкарвате на преден план най-силните си страни ще Ви открои от тълпата. Освен това, програмите за професионално развитие и обмен Ви предоставят уникалната възможност да развивате своята различна гледна точка чрез придобиване на известен опит в една от нашите над 100-те партньорски институции от цял свят.

Иновативни методи на преподаване и развитие на студентите

Нашите методи на преподаване като разрешаване на критични и проблемни ситуации, развиват способността на студентите да анализират реални бизнес ситуации, да приоритизират проблемите и да предлагат алтернативни решения. Тъй като тези часове се провеждат при условия на „мозъчна атака“, всички участници се учат как да изграждат своите аргументи, да убеждават останалите, да изразяват своята теза и да бъдат отворени за критика и за различни мнения.

Стабилна мрежа от алумни

Нашите алумни променят не само умове, но и компании. Нашето голямо семейство от възпитаници от над 40 националности, работещи за международни компании във всички континенти, придава смисъл на онова, което ВУМ отстоява – различна гледна точка. Завършвайки ВУМ, Вие ставате част от общност, в която всеки е важен. В нея Вие ще сте в компанията на много успешни мениджъри, изпълнителни директори, любители на приключенията, предприемачи, съветници, консултанти, дизайнери и др.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×