vum-logo-header-BG

Международният проект Erasmus+ Simulation of Sustainable International Business (S.O.S. IB), който ще разработи дигитални симулации за преподаване и изучаване на устойчив международен бизнес, най-накрая направи възможно партньорите по проекта да се срещнат лично! Членовете на екипа на проекта от ВУМ се присъединиха към втората (хибридна) среща на транснационалните си партньорите в Колежа по счетоводство и финанси (VŠR) в Любляна на 10 и 11 март 2022 г., където по-голямата част от основния екип на проекта имаха възможност да разговарят лице в лице.

Всички бяха информирани за най-новото развитие на проекта (от виртуалното стартиране от месец и половина по-рано), включително за стратегията за разпространение на проекта и мониторинга на изпълнението на проекта, както и за макета на инструмента S.O.S IB. Последното ще даде възможност за симулации на устойчив международен бизнес в учебните процеси.

Членовете на консорциума на проекта включват ВУМ, Колеж по финансов мениджмънт RRiF, IDOP – Хърватският институт за CSR, както и VŠR – Колеж по счетоводство и мениджмънт, който е и координираща институция на проекта. На срещата в Любляна през март 2022 г. членовете на екипа на проекта от четирите партньорски институции имаха удоволствието да посрещнат д-р Леа Брегар, гост-лектор, който представи основните аспекти на иновативната педагогика в контекста на дигиталното образование.

The project S.O.S. International Business is co-funded by the European Union under the Erasmus+ Programme, Key Action 2: Cooperation Partnerships.

[nemus_slider id=“44462″]

By Admin