fbpx

Благодарим Ви за интереса към Висше Училище по Мениджмънт (ВУМ), България! Висше Училище по Мениджмънт е международна висша институция със студенти от над 40 страни и академични партньори от над 100 страни, на 4 континента.

Ние сме отворени за нови партньорства с представители по целия свят, тъй като нашата цел е да предоставим на нашите студенти безпрепятствен процес по кандидатстване и персонализирани услуги в близост до домовете им. Ще се радваме да работим заедно!

Ако сте заинтересовани да представяте ВУМ, моля Ви, попълнете и изпратете нашия кратък въпросник.  Ние ще се свържем с Вас до седмица след получаване на Вашата заявка.

 

Защо да изберете ВУМ?

Тук ще намерите информация за нашата акредитация, рейтинги, история и постиженията на нашия факултет.

Кога и как да се запишете?

Процесът на кандидатстване е лесен. Нашият учебен отдел се грижи студентите ни да бъдат добре информирани, ръководени и съответно напътствани през целия процес на кандидатстване.

Настаняване

ВУМ разполага с чисто нова студентска резиденция в Добрич, както и с няколко алтернативни места в градовете Добрич и Варна.

 Такси и финансиране

Нашите такси са много достъпни. ВУМ отговаря на изискванията на Министерството на външните работи на България, а таксата за обучение и други такси може да варират за различните студенти.

За повече информация:

admissions@vum.bg

× How can we help you? Available from 09:00 to 18:00