fbpx

Проектът за професионално обучение се състои от два етапа – теоретично и практическо обучение „на място“. ВУМ е избрано от ръководството на хотелска верига да организира теоретичното обучение по английски език, сервитьорство и камериерство на територията на България. Т.е. това обучение се провежда в България първо, а после в чужбина.

Записване до 20 декември 2016 г. на телефон: 058 655 612, e-mail: practical.training@vum.bg

Това, което фирмата предлага е професионално обучение, разделено на два етапа и продължаващо около 9 месеца:

I. Теоретично обучение в България, което продължава между 3 и 4 месеца и включва:

1. Курс по английски – 120 часа.
2. Безплатно обучение в сервитьорство и камериерство – общо 18 часа.

Обучението в България по английски език ще се проведе на територията на Вашия град (Добрич, Варна, Русе, Шумен, Търговище, Разград). Всяка група ще бъде ДО 15 човека.

В началото и в края на теоретичното обучение кандидатите ще имат интервю с представител на хотела и те ще решат, дали ги одобрява или не, след което се сключва Споразумение между обучаемия и хотелската верига за продължаващото практическото т.нар. „обучение на място“.

II. Практическо обучение („обучение на място“) в хотелската верига, което продължава между 5 и 7 месеца и включва:

Заплащане 600 Евро на месец. Униформи ще бъдат осигурени от хотела. Осигурени са настаняване и изхранване – безплатно. Полет (отиване и връщане) плюс трансфер от летището до хотела е за сметка на хотелската верига. След завършване на теоретичното и практическото обучение, обучаемите ще получат Сертификат/Удостоверение за професионална компетентност от Висше училище по Мениджмънт и хотелската верига. Всеки, който завърши успешно обучението си ще получи бонус от хотелската верига в края на обучението между 200 и 400 евро еднократно.

louis_hotels_poster

Старт на теоретичното обучението: Януари 2017. Планиран старт на практическото обучение – май 2017.

Кандидатите за обучението могат да бъдат безработни, но могат и да са работещи, тъй като теоретичното обучение ще бъде около 10 ч. седмично и ще бъде съобразено с графика на работещите.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×