vum-logo-header-BG
Recognition

Висше училище по мениджмънт е номиниран за наградата „Най-предприемчив регионален университет“ в областта на образованието

Номинацията идва от международния комитет „Сократ“ и е признание за успешната работа на Висше училище по мениджмънт (ВУМ) в професионалното, академичното и образователното направление, както и за високото  ниво на неговите възпитаници.

 

ВУМ се гордее и с още едно авторитетно признание: президентът на ВУМ доц. д-р Радев получи покана да се присъедини към престижната академична общност The Academic Union, Oxford (AU). Общността има над 140 последователи, сред които  ректори, заместник-ректори, докторанти, професори и видни учени от над 30 държави в 15 научни области.

 

Доц. д-р Радев получава поканата заради последователната си дейност в областта на науката, медицината и образованието, заради усилията си да засили ролята на образованието във всички сфери на човешкия живот и да допринесе за интелектуалното развитие на съвременното общество.

 

Дали ВУМ ще получи наградата „Най-предприемчив регионален университет“ ще стане ясно на форума Prime Business Destinations Forum, който се организира от Europe Business Assembly и ще се проведе на 29 – 30 юни в Германия.

By Admin