vum-logo-header-BG

Студентите от Висше училище по мениджмънт имат възможността да кандидатстват по програма за обмен и да прекарат един семестър или цяла академична година в един от академичните ни партньори, а именно Университета в Ню Мексико (UNM) в САЩ.

Университетът в Ню Мексико (UNM) е основан през 1889 г. и днес е сред елитните американски университети с високо международно признание. UNM предлага повече от 200 различни академични програми, в които се обучават над 30 000 студенти. Основният кампус се намира в Албакърки, в близост до центъра и историческите квартали на града. Приблизително 900 международни студенти от повече от 85 различни държави учат в UNM.

Повече информация относно направленията на обучение, необходимите документи, стъпки и срокове за кандидатстване и други въпроси, може да бъде открита в промоционалната брошура и информационния лист на UNM. Рекламно видео за университета, можете да гледате на този линк.

Крайният срок за кандидатстване за пролетния семестър на академичната 2019/2020 е 10.09.2019. За да започнете процедура по кандидатстване, моля, свържете се с отдел „Международно сътрудничество“ на e-mail: erasmus@vumk.eu или телефон: +359 58 655 638.

Повече възможности за провеждане на част от обучението във ВУМ в партньорски университети вижте тук.

By Admin