fbpx

Настаняване

Можете да се възползвате от нашите модерни общежития в градовете Варна и Добрич. Те са безопасни, чисти, уютни и със страхотно местоположение.
Понеже сме загрижени за Вашия комфорт и сигурност!

Студентското общежитие в Добрич е удобно разположено в близост до учебната база на ВУМ. Любителите на джогинг, колоездене или ролкови кънки могат да отскачат до намиращия се недалеч красив градски парк „Свети Георги“. Общежитието разполага с големи апартаменти с единични и двойни стаи, обзаведени подходящо за студенти, с кухня, санитарен възел и wi-fi. Предвидено е и общо помещение за социализиране.

Освен основното общежитие в Добрич, ВУМ предлага алтернативни места за настаняване в града – на най-горния етаж в учебния корпус, както и в едно от крилата на нашия комплекс „Летен театър”. Комплексът се състои от крило за настаняване и два ресторанта; наблизо има тенискорт, както и футболно игрище, волейболна зала, фитнес и СПА център. Всички стаи са снабдени с централна отоплителна система или климатик и самостоятелен санитарен възел.

Студентското общежитие във Варна е разположено на последния етаж на учебния корпус. Разполага с обзаведени стаи със собствен санитарен възел и wi-fi.

Отдел Прием на студенти гарантира пълна подкрепа на нашите студенти, независимо дали използват студентските общежития или са предпочели самостоятелна квартира. Готови сме да Ви съдействаме с насоки и съвети.

Плащанията за наем и сметки за общежитие се осъществяват по следната банкова сметка:

Име на получателя: Международен колеж ООД

Банка: Интернешънъл асет банк

BIC code: IABG BGSF

IBAN: BG69 IABG 7495 1000 5824 00

Валута: BGN

 

Oбщежитие Добрич

Общежитие Варна

× How can we help you? Available from 00:00 to 23:59