fbpx

Преподавател в следните специалности: IHM, ITM

Email: clive.horscroft@virgin.net

Академични степени:

Клайв Едуин Хорскрофт има различни квалификации в сферата на хотелиерството и кетъринга от Huddersfield Polytechnic, Великобритания (сега наречен University of Huddersfield) и от Doncaster College of Further and Higher Education, Южен Йоркшир, Великобритания. Отлично познава европейските стандарти в сервирането и обслужването.

Преподавал е „Сервитьорство“ в Braintree College of Further Education, Есекс, Великобритания.
Преподавал е „Хотелиерство и кетъринг“ в Doncaster College of Further and Higher Education. Бил е мениджър на учебния ресторант на колежа. Като координатор „Умения и компетенции“ в Doncaster College е участвал в разработването на курсове за обучение с гъвкав график, предназначени за млади хора, изпитващи затруднения в училище или в личния си живот. Подпомогнал е също така разработването и осъществяването на редица пакети за професионално обучение в рамките на инициативата за обучение на специалисти „Международна академия за кулинарни умения“ (International Food Skills Academy). Тези пакети целят засилването на връзката между образованието и индустрията, финансирани са от ЕС, насочени са към не-английскоговорящи студенти и включват обучение в сфери като приготвянето на храна, сервирането, обслужването на клиенти и хигиенните изисквания в ресторантьорството.

Клайв Едуин Хорскрофт има практически опит в хотелската и ресторантьорската индустрия, както като майстор, така и като мениджър.

Дисциплини на преподаване:

Summer Internship
International Food and Beverage Management
Conferences, Exhibitions and Corporate Events

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×