vum-logo-header-BG

На 19 юли 2023 (сряда) в Летен театър Добрич ще се проведе Meждународен фестивал на културите „Наслада в многообразието“. Събитието е с начален час 19:00 часа и се  организира от студенти от водещи университети в Индия, Виетнам и Бангладеш в сътрудничество с Висше училище по мениджмънт (ВУМ). Събитието е кулминацията на триседмичен Студентски обучителен лагер (Student Boot Camp), проведен с подкрепата на програма „Еразъм+“ в рамките на проект HARMONY.

Организаторите канят всички заинтересовани да преживеят завладяващите изпълнения на традиционни танци и музика от Индия, Бангладеш и Виетнам, демонстриращи богатото културно наследство на тези страни. Фестивалът, който е с вход свободен, ще включва още щандове за изкуство и занаяти, отразяващи разнообразието на представените култури.

Увлекателни игри ще забавляват посетители от всички възрасти, като същевременно ще насърчават междукултурното съзнание и връзките с местната общност. Фестивалът има за цел да запознае българите с многообразието на азиатските култури и да насърчи интереса към тях.

Станете част от Meждународен фестивал на културите „Наслада в многообразието“. Присъединете се към нас за една празнична вечер, в която ще прегърнем многообразието и ще насърчим междукултурното разбирателство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *