fbpx

Независимо дали планирате нова кариерна крачка, повишавате професионалните си умения или се подготвяте за академично развитие, магистърската степен е съществена част от вашето професионално и личностно развитие. Магистърската степен е естественото израстване на всеки мотивиран професионалист до позицията на мениджър или изпълнителен директор.

ВУМ има отлична репутация и изградени традиции в преподаването на следдипломни програми. Но ние ви предлагаме повече от това. Задълбочената изследователска дейност на нашия академичен колектив е в основата на въвеждането на иновации и открития, каквито не е правил никой друг университет в тази част на Европа. Резултатите от тази изследователска дейност са насочени директно към нашите следдипломни курсове, което превръща студентите в магистърските ни програми в пионери на опознаването на всички нови тенденции и нововъведения - уникално конкурентно предимство за стартиране на успешна кариера.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×