vum-logo-header-BG

Магистратура по Бранд мениджмънт

Магистратура по Бранд мениджмънт

Защо да избера магистратура по Бранд мениджмънт във ВУМ?

✔️ Бранд мениджмънт е стратегическа и иновативна програма, която съчетава маркетинговите знания и управленските умения в различните им предприемачески аспекти. Програмата има за цел да осигури профилиране и задълбочаване на управленската подготовка в областите на маркетинга, предприемачеството, продуктовите иновации и потребителското поведение.

✔️ Програмата е насочена към завършилите бакалавърска степен с предприемачески начин на мислене в национален и международен план. Студентите придобиват необходимите знания, умения и компетенции, с които да се реализират на различни нива в средни и големи компании, както и такива, работещи в областта на маркетинга, PR-а и изграждането на имидж.

✔️ В рамките на програмата се развиват компетенции, позволяващи създаването и менажирането на успешни брандове в контекста на различни организации или персонални старт-ъп проекти.

✔️ Програмата не само се фокусира върху изграждането на успешен бранд, но също така разглежда икономическите въпроси, свързани с него.

Важна информация

location-for-dmom-vum-EN

Място на обучение
София

globe-for-programmes-vum-en

Език на преподаване
Български

calendar-for-dmom-vum-EN

Начало на учебния процес
Октомври

stoptwatch-for-programmes-vum-en

Продължителност на обучението:
3 – 4 семестъра (в зависимост от професионалното  направление и придобитата образователно-квалификационна степен на висше образование)

Условия за кандидатстване:

Ние във ВУМ предлагаме кратки и ясни стъпки за прием на кандидатите. В процеса на прием Висше училище по мениджмънт стриктно следва правилата и разпоредбите на Министерството на образованието и науката на Република България.

Семестриална такса: 750 Евро

Документи:

✔️ Копие от диплома за висше образование с приложението
✔️ Копие от диплома за средно образование
✔️ 2 броя писма за препоръка
✔️ Автобиография
✔️ Мотивационно писмо
✔️ Копие на документ за самоличност

Учебна програма