fbpx

Кариерен Център

Една отлична кариера започва с отличен стаж.

Кариерният център към Висше училище по мениджмънт е основан през 2006 година. Оттогава насам ние подготвяме бакалаври и магистри за вземането на информирани решения за бъдещото си професионално развитие, като им съдействаме с ресурси, програми и консултиране във връзка с кариерното развитие, стажовете, започването на работа и продължаващото обучение.

Висше училище по мениджмънт предлага на студентите си различен стил и вид обучение. То се стреми да установи добър баланс между теоретичните и практическите умения. Насърчава студентите да прилагат теорията на практика, демонстрирайки придобитите умения в ситуации от реалния живот – в учебната база на ВУМ или в различни фирми, с които ВУМ е в бизнес отношения.

Пред студентите на ВУМ, обучаващи се в областта на туризма и хотелиерството, се отварят прекрасни възможности за кариерно развитие в международен план. Задължителните стажове за всеки първокурсник и второкурсник са чудесно начало за онези, които биха искали да стигнат до позиция ТОП мениджър в различни области на туристическата индустрия в България или по света. По-голямата част от студентите от тази област заемат средни и висши ръководни постове в мултинационални туристически организации - мениджъри на хотели, F & B и фронт офис мениджъри, старши администратори, маркетинг мениджъри и много други.

Студентите на ВУМ, които се обучават в сферата на бизнеса, са квалифицирани да заемат позиции в области като стратегически мениджмънт и маркетинг, международно бизнес планиране, човешки ресурси, бранд мениджмънт, продажби, финанси и в много други сфери на глобалния бизнес. Студентите са изпращани на задължителни стажове след първата и втората година от обучението си в компании не само в България, но и във Великобритания, Германия, Испания, Гърция, Малта, Литва, Латвия и т.н.

Важни документи

Опитът на нашите студенти

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×