vum-logo-header-BG

На 6 и 7 февруари 2020 г. ще се проведе ежегодното Кариерно и стажантско изложение във Висше училище по мениджмънт. Целта на събитието е да предложи различни програми за провеждане на стаж и възможности за работа на студенти, абсолвенти и млади хора от Варна и региона.

В инициативата ще вземат участие работодатели от над 20 местни и международни компании, опериращи в България, Испания, Великобритания, Нидерландия, Гърция и други. Предлаганите от тях стажантски позиции и работни места са в сферите туризъм и хотелиерство, бизнес мениджмънт, маркетинг, аутсорсинг и други. Сред регистрираните компании са Barceló Hotel Group, ALEGRIA Hotels · Let´s Go Spain, The Ritz-Carlton (Abama), IPRACTICE COSTA BRAVA, Iberostar Group,  Waldorf Astoria Amsterdam, JOBTRUST, Sani/ Ikos Group – Greece, GR8 Recruitment (Jersey Islands), LRC Bulgaria (част от групата на ALTIDO), Easy Consult, INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, Animation World, Gehard Ltd. – Kempinski Hotel Grand Arena Bansko.

Събитието ще продължи два дни, като през първия ден част от работодателите ще презентират представляваните от тях компании и ще предоставят информация за обявените позиции и условията, на които трябва да отговарят кандидатите. Вторият ден предвижда възможност за директен контакт между работодатели и студенти, както и за провеждане на интервюта. За първи път в рамките на Кариерните дни ще се проведе и кръгла маса на тема „Умения, необходими на съвременния мениджър и специалист. Професии на бъдещето.“ Дискусията ще се състои на 7-ми февруари от 9:30 часа в зала 417.

Кариерните дни ще се проведат на 6-ти февруари от 9:30 часа и 7-ми февруари от 11:00 часа в Конферентната зала на Висше училище по мениджмънт (гр. Варна, ул. „Оборище“, 13А, ет. 4) и е отворено за всички мотивирани млади хора, търсещи успешна професионална реализация.

Събитието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация. За да се регистрирате, моля последвайте този линк.

Не пропускайте възможността да се срещнете с хора, с които бихте искали да работите и които могат да помогнат на вашето кариерно развитие!

By Admin