vum-logo-header-BG
Education Abroad Fair in Ukraine

Meeting students in UkraineЕкип на ВУМ се завърна от ползотворна визита в Украйна. По време на пътуването нашите представители посетиха Одеса и Киев, където се срещнаха с кандидат-студенти.
Учениците от Учебно-воспитательный комплекс «Гимназия №2» и Учебно-воспитательный комплекс им. А. С. Пушкина №90 в Одеса, както и гимназия № 19 “Межигорская” от Киев, бяха запознати с Бакалавърските програми, предлагани от Висше училище по мениджмънт.
Освен това, нашият екип взе участие и в кандидат-студентско изложение в Киев, където разговаряха с много заинтересовани лица, желаещи да учат в България и в частност във ВУМ.
Щастливи сме да отбележим, че екипът ни бе посетен от Таня Логвиненко, бивша студентка на ВУМ, която радостно разказа за опита и кариерата си в престижния Intercontinental Киев, където е започнала работа веднага след завършването си.
Освен това, настоящите ни студенти Владлена Павленко и Кирил Балабанов, които прекарват лятото в Украйна, също се отбиха за да поздравят екипа и да се срещнат с кандидат-студентите.
Септемврийският прием е вече отворен. За да разберете повече за условията и процедурите за кандидатстване, моля последвайте този линк.
Висше училище по мениджмънт предлага различни Бакалавърски и Магистърски програми в сферите на Бизнес и маркетинг, Компютърни науки, Хотелиерство и мениджмънт на туризма, както и Кулинарни изкуства. Присъединете се към нас и ще имате възможността да завършите висше образование, получавайки двойна диплома – една от Висше училище по мениджмънт и една от нашия стратегически партньор – Cardiff Metropolitan University. За повече информация, моля последвайте този линк.

By Admin