fbpx

График за Добрич

ВАЖНО:
Периодът на онлайн обучение във ВУМ се удължава до 16 април 2020. Онлайн занятията се организират съгласно обявения график за съответния кампус.

За да проверите актуалната учебна програма, Моля използвайте английската версия на сайта тук!

Това е официалната страница, съдържаща ценна информация за всички студенти, които учат в кампуса на ВУМ Добрич. Моля, следвайте текста, маркиран в синьо, тъй като това ще бъде задължителната част за всички вас. Ако имате въпроси по отношение на учебния график, датите и залите, моля не се колебайте да се свържете с учебния отдел на ВУМ в стая 11.

Неща за проследяване:

  • Всички редовни студенти (граждани на ЕС) трябва да представят декларация за здравна осигуровка в учебен отдел “ВУМ“стая 11.

Финален държавен изпит на английски език

Държавният изпит се състои от четири части: говорене, слушане, четене и писане. Всяка част е на стойност 25% от общата оценкаа. Изпитът тества езиковите умения на студентите на по-високо ниво и способността да се използва английски език с увереност в бизнес средата. Изпитът е на еднакво ниво с Cambridge Business English Certificate Vantage, IELTS 6.5, Cambridge FCE and to Council of Europe Level B2. На имейлите на студентите е изпратен подробен документ с инструкции.

Можете да намерите инструкции за изпита тук.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×