fbpx

Нашите общежития в град Добрич предлагат настаняване в модерни едноспални и двуспални апартаменти, в които студентите споделят кухня и баня и тоалетна.

Цените за настаняване зависят от избрания тип апартамент:

Цените от 15 Септември до края на академичната година варират от 80 Евро до 180 Евро на месец.

За да бъдете настанени, вие първо трябва да резервирате своето помещение/легло като изпратите своята заявка за типа стая. Екипът на ВУМ отговарящ за общежитието ще се свърже с вас с цел доуточняване на всички детайли по него. След уточняване на детайлите студентите попълват и изпращат приложената регистрационна форма.
При настаняване студентите попълват също и регистрационна карта и протокол, както и се запознават с правилата за вътрешен ред, приложени тук.

 

Виж правилника за вътрешния ред на общежитието в Добрич

Виж формата за кандидатстване за настаняване

Банкови сметки на Висше училище по мениджмънт:

Име на получателя: Международен колеж ООД

Банка: Интернешънъл асет банк

BIC code: IABG BGSF

IBAN: BG69 IABG 7495 1000 5824 00

Валута: BGN

Причина: Заплащане на такса настаняване .. /име на студента, ID card number, специалност, курс/
Сума: ……

При потвърждението за настаняване студентът трябва да заплати депозит, с който гарантира своя престой. Депозитът е в пряка зависимост от продължителността на престой и може да варира. Всички студенти са задължени да уведомят отдел „Прием“ минимум 5 работни дни преди датата на пристигане с точен час.


Депозит за 4 месеца престой – 300 Евро
Депозит за 10 месеца престой – 600 Евро

При напускане на общежитията мениджърът на общежитието трябва да впише датата на заминаване в приложената адресна карта, както и да удостовери липсата на всякакви задължения към общежитието.
Студентите могат да се възползват от възможността да запазят своите стаи по време на лятната ваканция като заплащат всеки месец половината от тяхната редовна месечна вноска. По този начин те си гарантират запазването на същата стая за настаняване.

Галерия на нашето общежитие в град Добрич

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×